Utilaje PVC & aluminiu:

Echipamente manuale:

 

anunturi utilaje pvc, anunturi utilaje tamplarie pvc

Sondaj #1

Dupa ce criterii va achizitionati utilajele ?

Pretul
Calitate / Fiabilitate
Notorietatea furnizorului
Garantie si service

Rezultate

IMPORTANT ! Accesati www.utilaje-ozgenc.com pentru informatii actualizate, foto si video ale utilajelor Ozgenc !!!

Pana Spacer - sistem de izolare geam termopan cu bagheta calda

Utilaje PVC » Service utilaje PVC, utilaje termopan, utilaje aluminiu

Service utilaje PVC, utilaje aluminiu, utilaje termopan

Service utilaje PVC, utilaje aluminiu, utilaje termopan    Dispunand de tehnicieni pregatiti pentru activitatea de service/reparatii utilaje PVC si utilaje aluminiu societatea noastra va poate ajuta cu asistenta tehnica pentru remedierea defectiunilor echipamentelor livrate de catre noi. Pentru alte marci de utilaje va rugam sa contactati furnizorul dvs.

    Pentru situatiile cand defectiunile pot fi remediate de catre tehnicienii dvs. va recomandam sa consultati pagina noastra cu Piese de schimb / Componente.

 

 

Mentenanta & Service utilaje PVC, aluminiu, termopan

    Pentru a preintampina eventualele intreruperi ale ciclului de productie cauzate de defectarea utilajelor va propunem incheierea unui contract de mentenanta pentru utilajele dvs. iesite din garantie, executand operatii care au ca scop eliminarea sau cel putin diminuarea cauzelor care pot conduce la defectiuni, in speta gresari, revizuiri circuite electrice si pneumatice, verificari parametri de functionare si diverse reglaje. Intervalele de timp si contravaloarea operatiilor sunt stabilite in urma unor discutii.

    In speranta ca intentia noastra de a va oferi servicii de service pentru utilaje pvc si aluminiu va este de folos asteptam sa ne contactati pentru a stabili conditiile unei colaborari.

 

 

 

Service utilaje PVC, utilaje aluminiu, utilaje termopan

Service utilaje PVC, utilaje aluminiu, utilaje termopan

utilaje PVC, utilaje tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, masini si utilaje pentru ferestre & usi, scule, echipamente, utilaje termopan