Utilaje PVC & aluminiu:

Echipamente manuale:

 

anunturi utilaje pvc, anunturi utilaje tamplarie pvc

Sondaj #1

Dupa ce criterii va achizitionati utilajele ?

Pretul
Calitate / Fiabilitate
Notorietatea furnizorului
Garantie si service

Rezultate

IMPORTANT ! Accesati www.utilaje-ozgenc.com pentru informatii actualizate, foto si video ale utilajelor Ozgenc !!!

Pana Spacer - sistem de izolare geam termopan cu bagheta calda

Utilaje PVC » Download

Download

    Atat pentru clientii actuali cat si pentru cei viitori punem la dispozitia acestora catalogul electronic OZGENC - utilaje PVC & aluminiu - in format .pdf care poate fi descarcat urmand link-ul de mai jos:

catalog Ozgenc - utilaje PVC & aluminiu (CLICK dreapta si apoi "Save Target As") <- click dreapta si "Save Target As..."

dimensiune fisier: 9 MB

 

 

    Deasemeni, catalogul OZGENC poate fi consultat si on-line accesand imaginea de mai jos insa pentru aceasta aveti nevoie de "Adobe Flash Player" instalat ca plugin in browserul dvs. - de regula este deja instalat pe majoritatea computerelor.

catalog Ozgenc - utilaje PVC & aluminiu - CLICK dreapta si "Open Link"

(click pe imaginea de mai sus pentru a deschide catalogul)

    ! Catalogul in format electronic Ozgenc editia in limba romana este proprietatea exclusiva a societatii noastre, drepturile de autor asupra acestei editii revenindu-i in exclusivitate. Re-distribuirea acestui material, copierea, publicarea pe alte site-uri web fara acordul proprietarului incalca legile dreptului de autor si sunt pedepsite conform legislatiei in vigoare. Prezentul catalog, editia in limba romana este public si are ca scop informarea actualilor si viitorilor parteneri ai societatii noastre cu privire la descrierea si specificatiile tehnice ale utilajelor Ozgenc.

Download Catalog Ozgenc - utilaje PVC & aluminiu

utilaje PVC, utilaje tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, masini si utilaje pentru ferestre & usi, scule, echipamente, utilaje termopan